The Future of Design is Circular!

27.3.2018

 

Järjestämme aamutilaisuuden Circular Designista maanantaina 23.4., mikäli olisit kiinnostunut osallistumisesta, ota yhteyttä: anne.raudaskoski@ethica.fi

Tilaisuudessa strategisen Designin huippuasiantuntija Tapani Jokinen  avaa Circular Design –lähestymistapaa ja prosessia, ja lisäksi kerromme myös Cradle to Cradle tuotesertifioinnista. Tapanilla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä muotoilun parissa. Ethican projektien lisäksi Tapani työskentelee myös Design-konsulttina Fraunhofer Instituutissa Saksassa, sekä luennoi Circular Designista seminaareissa ja konferensseissa ympäri maailman. Ethica on kansainvälisessä The Circulars -kilpailussa palkittu kiertotalouteen keskittyvä konsultointiyritys, joka sparraa yrityksiä ja organisaatioita kohti kiertotaloutta. Aamukahvin lomassa on aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on tarkoitettu eri toimialojen yritysten johdolle, ja erityisesti henkilöille jotka vastaavat liiketoiminnan kehittämisestä, tuotekehityksestä tai strategisesta suunnittelusta.

KUTSU_Ethica_CircularDesign_aamukahvit23042018