Myyntipäällikkö/ratkaisumyyjä etsinnässä!

14.2.2019

Ethican tiimi kasvaa! Etsimme tiimiimme kiertotaloudesta innostunutta myyntipäällikköä/ratkaisumyyjää vastaamaan Ethican asiakasprojektien myynnistä sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. 

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, joka tekee töitä erilaisten kehittämishankkeiden parissa Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset eri toimialoilla sekä erilaiset julkisen hallinnon organisaatiot. Teemme tiivistä yhteistyötä tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa, ja osa hankkeistamme on usean maan yhteisiä EU-projekteja.  

Etsimällämme myyntipäälliköllä on vahvat näytöt ja osaaminen liiketoiminnan kehittämiseen ja/tai aluekehittämiseen liittyvien asiantuntijapalvelujen ja -ratkaisujen myynnistä. Kiertotalouden tuntemus auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta voit myös olla alalla uusi, kunhan haluat jatkuvasti kehittää alan asiantuntemustasi. Toivomme, että sinulla on kaupallinen AMK tai korkeakoulututkinto, mutta käytännön myyntikokemuksella ja oikealla asenteella on enemmän merkitystä. Toivommekin, että sinulla on jo 5-10 vuoden relevantti työkokemus ja innostunut lähestymistapa myyntityöhön. Koska työskentelemme kansainvälisissä hankkeissa, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito tärkeää.  

Myymme ja teemme projekteja eri toimialoilla toimiville yrityksille sekä julkiselle sektorille, kuten kaupungeille ja kehitysyhtiöille. Myyntipäällikkönä/ratkaisumyyjänä keskityt erityisesti B2B asiakashankintaan ja myyntiin, mutta vastaat myös julkisen sektorin myynnistä. Apunasi myyntityössä ja asiakkaalle parhaiden ratkaisujen löytämisessä ovat kaikki Ethican konsultit ja asiantuntijat. Myynnin ammattilaisena osaat kehittää myyntiämme ja markkinointiamme kansainvälistä kasvua hakevan yrityksen tarpeisiin, ja osallistut aktiivisesti myös Ethican kasvustrategian kehittämiseen.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa kansainvälistä kasvutarinaa rennossa ja mukavassa, asiakkaidemme arvostamassa huipputiimissä. Valinnassa painotamme konsultointi- ja asiantuntijapalvelujen myynnin osaamista ja kokemusta, koska ratkaisumme ovat asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä. Tärkeää on myös aito halu valjastaa oma osaaminen kestävämmän tulevaisuuden edistämiseen. Kiertotalouden uudet mahdollisuudet innostavat tiimiämme, ja toivomme, että ne inspiroivat myös sinua. Tärkeä yhteinen tehtävämme on vakuuttaa yhä uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kiertotalouden mahdollisuuksista ja auttaa heitä kehittämään omaa liiketoimintaansa vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.  

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: info@ethica.fi viimeistään maanantaina 4.3.2019. 

Tehtävä voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen, ja tiimimme sijaitsee Helsingissä. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut vain kokoaikaisesta vakituisesta työstä, vai voisitko työskennellä kanssamme myös osa-aikaisesti. 

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin maaliskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ti 26.2.- pe 1.3. välisenä aikana Paula Fontellilta puh. 040 768 0160 tai Anne Raudaskoskelta puh. 050 341 0881