Paula Fontell

”Isojen haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan arjen supersankareita!”

Elämme mielenkiintoista aikaa. Globaali, aikakausien välinen murros inspiroi ajatteluani vapaa-ajallakin. Työssäni rohkaisen yritysjohtajia näkemään, että meneillään oleva muutos on niin valtava, että on suurempi riski olla tekemättä mitään, kuin lähteä selvittämään mitä muutos omalle liiketoiminnalle tarkoittaa. Raotan innoissani ovia ja osoitan millaisia positiivisia uusia mahdollisuuksia siirtyminen kiertotalouteen voi avata.

Ethica on toteutunut unelmani. Se on työ, jossa saan valjastaa kaiken osaamiseni sen varmistamiseksi, että asiakkaamme pystyvät vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön tarpeisiin, ja loistamaan myös tulevaisuudessa. Itselleni Ethicassa on tärkeää valtavat vaikuttamisen mahdollisuudet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tein pitkän uran Nokialla ennen kun perustin Annen kanssa Ethican. Tärkeimmäksi opiksi Nokialta jäi kyky organisoida hankaliakin kehitysprojekteja, visioda liiketoimintaa tukeva innostava tavoite, ja saada henkilöstö ja johto muutokseen mukaan.

Ethicassa keskityn myyntiin, liiketoimintamme kehittämiseen ja asiakkaiden tarpeita vastaavien palvelukokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Meillä on paljon loistavia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, ja mm. World Economic Forumin kiertotaloustyöryhmän ja Cradle2Cradle -yhteistyön kautta saamme olla kehityksen kärjessä luotsaamassa maailmaa kiertotalouden suuntaan. Rohkein puoleni saa minut hyppäämään aina uusiin haasteisiin – ja kokeilemaan uusia innostavia tapoja toimia. Samaa rohkeutta haluan ammentaa asiakkaillemme, sillä tulevaisuuden isojen haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan työn ja arjen supersankareita!