Lotta Immonen

”Vahvaa ympäristöosaamista ja käytännöllisiä ratkaisuja!”

Tuon Ethican tiimiin vahvaa ympäristöosaamista, jota yhdistämme liiketoiminnan kehittämiseen; näin voin auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelmia eri näkökulmasta kuin yritysmaailmassa on totuttu tekemään. Intohimoni on luoda uudenlaista maailmaa, sellaista, jossa ympäristö voi paremmin kuin koskaan, ja myös liiketoiminta kukoistaa. Kiertotalous antaa siihen konkreettisen viitekehyksen ja mallin.

Työskentelen Ethicassa kiertotalousasiantuntijana, jossa erityisosaamisalueenani on biotalous, ravinnekierto ja teknologiset kiertotalousratkaisut. Olen koulutukseltani ympäristötieteen ja –teknologian maisteri, lisäksi olen yliopistossa opiskellut solu- ja molekyylibiologiaa, kemiaa ja yhteiskuntatieteitä. Aiemmin työskentelin mm. Evirassa orgaanisten lannoitteiden, biokaasun ja kompostoinnin parissa.

Ethicassa saan soveltaa ympäristöosaamistani asiakaslähtöisten ja käytännöllisten ratkaisujen suunnittelemiseen ja toteutukseen. Erilaisissa toimintaympäristöissä toimivat erilaiset ratkaisut ja lähestymistavat, sen opin reissatessa 1,5 vuotta maailmalla. Rohkeutta kokeilla kuitenkin tarvitaan. Myös uusien asioiden ymmärtäminen on rohkeutta. Sitä tapahtuu eritoten silloin, kun päästään toistemme kanssa samalle aaltopituudelle ja saadaan yhdessä aikaan uusia toimivia ideoita!