Anna Garton

“Kiertotaloudessa ei ole valmiita ratkaisumalleja ja siksi meidän täytyy yhdessä löytää vaikuttavimmat ratkaisut.”

Haluan olla tarjoamassa kiertotalouden toimintamalleja ja ajattelutapoja, jotka edistävät ja vauhdittavat yritysten liiketoimintaa. Yhdessä valitsemme oikeat palvelut, joissa hyödynnetään tehokkaasti kiertotalouden asiantuntemustamme. Mielestäni tärkeää on myös ajatella rohkeasti pää pilvissä ja toteuttaa jalat maassa.

Kansainvälinen koulu ja Design Management tutkinto Englannista ovat antaneet pohjan ajatella luovasti ja monista eri näkökulmista asioita. Näiden ansiosta heräsi myös tarve huomioida niin yksilöinä, yhteisöinä kuin yritystoiminnassa sosiaaliset ja ympäristöasiat. Vuodet markkinointi- ja viestintätoimistoissa projektinvetäjänä antoi kokemusta laajalti eri toimintaympäristöistä ja siitä miten liiketoiminta voi hyötyä ulkopuolisen konsultoinnin näkökulmista ja luovista ehdotuksista liiketoiminta tavoitteiden saavuttamiseksi. Viimeksi olen tarjonnut räätälöityjä kiertotalouden mukaisia tuotteita eri hankintatarpeisiin ja ideoinut yhdessä asiakkaitteni kanssa siitä miten hyödyntää mm tekstiileistä, mainos- ja muita ylijäämämateriaalit. Jokainen kiertotalouden mukainen tuote on samalla viesti vastuullisesta toiminnasta ja kestävän kehityksen edistämisestä.

Kiertotaloudessa ei ole valmiita ratkaisumalleja ja siksi meidän täytyy yhdessä löytää vaikuttavimmat ratkaisut. Olen innoissani uusista mahdollisuuksista ja tulevista toteutuksista. Ethicalla on vahva kiertotalouden asiantuntemus, sekä runsaasti uusinta tietoa ja käytännön kokemusta. Näiden tarjoaminen muuttuviin toimintaympäristöihin, markkinatilanteesiin ja kilpailukyvyn edistämiseksi on juuri nyt ajankohtaista ja siksi toivon, että olet yhteydessä jo tänään!