Kiertotalousstandardi CE 8001 koulutus 15.5.

16.4.2018

Kiertotalous tarjoaa yhden suurimmista mahdollisuuksista kasvuun, mutta mitä se tarkoittaa ja miten kiertotalous voi hyödyttää oman yrityksen toimintaa? Kiertotalous koskettaa jokaista sektoria ja organisaatiota, joten ymmärrys toimintaympäristön muutoksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista on olennaista niille organisaatioille, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja edelleen kehittää laadukasta johtamista.

Menestyksekkään webinaarin jatkoksi Ethica järjestää yhteistyössä Laatukeskuksen kanssa 1 päivän mittaisen koulutuksen, joka noudattaa v. 2017 julkaistun maailman ensimmäisen kiertotalousstandardin CE 8001 viitekehystä ja antaa erinomaiset eväät kiertotalousperiaatteiden viemisestä käytäntöön omassa organisaatiossa.

Kiertotalousstandardi tarjoaa selkeästi jäsennellyn ja konkreettisen viitekehyksen aiheen hahmottamiseen huomioiden myös olemassa olevat lähestymistavat, kuten esimerkiksi lean-ajattelun ja resurssitehokkuuden.

Kenelle koulutus soveltuu?

Erityisesti organisaatiot, jotka valmistavat tuotteita/laitteita/kulutushyödykkeitä jne., mutta yhtä lailla esim. IT-alan yritykset hyötyvät kiertotalouden ymmärryksestä, jotta he voivat kehittää omaa palvelutarjontaansa vastaamaan paremmin kiertotalouden ja kiertotaloudessa toimivien yritysten tarpeita. Koulutusta tarjoaville organisaatioille kiertotalouden ymmärrys ja tuominen osaksi koulutustarjontaa on oikeastaan välttämätön. Koulutus soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

Ilmoittaudu koulutukseen Laatukeskuksen sivuilla.

Lisätiedot koulutuksen sisältöön liittyen: Anne Raudaskoski, anne.raudaskoski@ethica.fi p. 050-3410 881.