Haluaisitko mukaan Ethican tarinaan?

30.6.2017

 

Etsimme Ethican mahtavaan tiimiin uusia kokeneita kiertotalousosaajia syksyn aikana. Jos olet etsimämme henkilö, voimme tarjota sinulle monipuolisen näköalapaikan kiertotalouden kansainvälisen kehityksen kärjessä!

Ethica on kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, joka tekee töitä erilaisten kehittämishankkeiden parissa Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset eri toimialoilla, sekä erilaiset julkisen hallinnon organisaatiot. Teemme tiivistä yhteistyötä myös tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa. Ethica on kansainvälisen kasvun alussa oleva yritys, ja osa hankkeistamme on usean maan yhteisiä EU-projekteja.

Etsimämme uusi osaaja tuntee jo kiertotalouden periaatteet ja liiketoimintamallit, ja osaa soveltaa niitä käytäntöön eri toimialoilla. Työmme on eri tieteenalojen ja sektorien rajat ylittävää visiointia, liiketoiminnan ja kumppanuuksien kehittämistä, sekä toimivien käytännöllisten ratkaisujen löytämistä. Kehitämme kokonaisia ekosysteemejä, ja raivaamme uusia polkuja kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Kiertotalouskonsulttina haluat löytää parhaan tavan auttaa asiakkaitamme eteenpäin kiertotalouden mukaiseen toimintaan, ja etsit ja tapaat mielelläsi uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Toimenkuvasi sisältää tarpeen mukaan erilaisia työtehtäviä, pääasiassa kuitenkin asiakasprojektien toteutusta sekä myyntiä ja markkinointia. Tarpeen vaatiessa olet valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti myös uusiin ja yllättäviin tehtäviin. Työnkuvasi voi sisältää myös koulutusta ja työpajojen/tilaisuuksien vetämistä.

Toivomme, että sinulla on teknillinen, kaupallinen tai ympäristötieteiden korkeakoulututkinto. Haemme itsenäisiä osaajia, joten etsimällämme henkilöllä on jo vähintään 5-10 vuoden relevantti työkokemus erilaisissa kehitys- tai konsultointitehtävissä. Osaat toimia projektipäällikkönä ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Koska työskentelemme kansainvälisissä hankkeissa, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito tärkeää. Muu kielitaito on eduksi. Työhön sisältyy jonkun verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: info@ethica.fi viimeistään pe 28.7. mennessä.

Tehtävä voi olla projektiluontoinen tai vakituinen, kokoaikainen tai osa-aikainen, ja tiimimme sijaitsee Helsingissä. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut vain kokoaikaisesta vakituisesta työstä, vai voisitko työskennellä kanssamme myös osa-aikaisesti tai määräaikaisissa projekteissa.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin elokuun aikana. Toivomme löytävämme osaavan ja mukavan kollegan jatkamaan Ethican tarinaa kanssamme eteenpäin!

 

Lisätietoja tehtävästä saa puhelimitse Paula Fontellilta puh. 040 768 0160.