Haluatko mukaan Ethican tarinaan?

14.2.2019

Tiimimme kasvaa! Etsimme mahtavaan joukkoomme myyntihenkistä kiertotalouskonsulttia. Jos olet etsimämme henkilö, voimme tarjota sinulle monipuolisen näköalapaikan kiertotalouden kansainvälisen kehityksen kärjessä!

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, joka tekee töitä erilaisten kehittämisprojektien parissa Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset eri toimialoilla, sekä erilaiset julkisen hallinnon organisaatiot. Teemme tiivistä yhteistyötä myös tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa, ja osa hankkeistamme on usean maan yhteisiä EU-projekteja. Ethica hakee kansainvälistä kasvua.  

Etsimämme uusi osaaja tuntee jo syvällisesti kiertotalouden periaatteet ja liiketoimintamallit, ja osaa soveltaa niitä käytäntöön eri toimialoilla. Työmme on eri tieteenalojen ja sektorien rajat ylittävää visiointia, liiketoiminnan ja kumppanuuksien kehittämistä, sekä toimivien käytännöllisten ratkaisujen löytämistä. Kehitämme kokonaisia ekosysteemejä, ja raivaamme uusia polkuja kohti kestävämpää tulevaisuutta. 

Kiertotalouskonsulttina osaat ja haluat saada uusia asiakkaita ja auttaa heitä eteenpäin kiertotalouden mukaiseen toimintaan. Toimenkuvasi sisältää pääasiassa myyntiä ja asiakasprojektien toteutusta. Tarpeen vaatiessa olet valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti myös uusiin ja yllättäviin tehtäviin, auttamaan muita tiimin jäseniä sekä osallistumaan yhteiseen kehittämiseen. Työnkuvasi voi sisältää myös koulutusta ja työpajojen/tilaisuuksien vetämistä. 

Toivomme, että sinulla on teknillinen, kaupallinen, ympäristötieteiden tai muu kiertotalouden laajaan kenttään soveltuva korkeakoulututkinto. Haemme itsenäisiä osaajia, joten etsimällämme henkilöllä on jo vähintään 5-10 vuoden relevantti työkokemus erilaisista konsultointi- ja kehitystehtävistä sekä asiantuntijapalvelujen myynnistä. Osaat toimia projektipäällikkönä ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Koska työskentelemme kansainvälisissä hankkeissa, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito tärkeää. Muu kielitaito on eduksi. Työhön sisältyy jonkun verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: info@ethica.fi viimeistään maanantaina 4.3.2019.  

Tehtävä voi olla projektiluontoinen tai vakituinen, kokoaikainen tai osa-aikainen, ja tiimimme sijaitsee Helsingissä. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut vain kokoaikaisesta vakituisesta työstä, vai voisitko työskennellä kanssamme myös osa-aikaisesti tai määräaikaisissa projekteissa. 

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin maaliskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ti 26.2.- pe 1.3. välisenä aikana Paula Fontellilta puh. 040 768 0160 tai Anne Raudaskoskelta puh. 050 341 0881