Jakamistalouden palvelujen yhteiskehittämistilaisuus asuinkerrostaloille 24.1.

15.1.2019

 

Miltä kuulostaisi, jos korttelissasi olisi mahdollisuus päästä lenkkisaunaan joka arki-ilta, tai että voisit vuokrata naapurisi parkkiruutua, kun anoppi tulee kylään ja samalla saisitte ladattua hänen sähköautonsa akut?

Erilaisten tilojen ja muiden resurssien jakaminen ilmaiseksi tai maksusta taloyhtiöiden sisällä ja taloyhtiöiden ulkopuolelle on tätä päivää. Kalasatamassa on pilotoitu erinomaisia palveluita. Nyt haluamme, että yhä useampi taloyhtiö innostuu näistä resurssiviisaista palveluista, ja ottaa niitä käyttöönsä. 

Kutsumme nyt helsinkiläisiä taloyhtiöitä, isännöitsijöitä sekä asuinkerrostalojen rakennuttajia palvelujen yhteiskehittämistilaisuuteen. Tilaisuudessa joukko Fiksu Kalasatama ohjelmassa mukana olleita jakamistalouden ratkaisuja tarjoavia yrityksiä demonstroivat ratkaisujaan ja kehittävät niitä eteenpäin yhdessä teidän kanssanne. 

Yhteiskehittämistilaisuus: Asuinkerrostaloille sopivat jakamistalouden palvelut 

Aika: 24.1.2019 klo 16-18 

Paikka: Kalasatama Urban Lab, kauppakeskus REDI (3. krs) 

Tilaisuus järjestetään Kalasataman kauppakeskus Redissä sijaitsevassa uudessa Urban Labissa yhteistyössä Forum Virium Helsingin, Helsingin kaupungin, ja Ethican kanssa. Urban Labissa on tilaisuuden aikana myös palveluita esittelevä showroom, jossa pääset tutustumaan palveluihin ja palveluja tarjoaviin yrityksiin. Ohjelmaan sisältyy työpaja, jossa pääsette kehittämään juuri teitä parhaiten palvelevia ratkaisuja.   

ILMOITTAUDU TYÖPAAN TÄSTÄ: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=m2TrydR41ECpQ_s5Ke6TrvbMtaszWLRMv0anjFnGPbdUMVM0WjhVQUFEMldPV1lVVzJRWTgwM01GUS4u 

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia tai joudut peruuttamaan osallistumisesi niin lähetä viesti lilli.linkola@ethica.fi. 

Nähdään Kalasatama Urban Labissa! 

 

Maija Bergström ja Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki 

Paula Fontell ja Lilli Linkola, Ethica