Ethican kiertotaloustiimi kasvaa – tervetuloa Lotta ja Sami!

17.11.2016

Sami ja Lotta vahvistavat ja laajentavat Ethican osaamista entisestään: Lotta Immonen tuo tiimiin biotalouden asiantuntijuutensa, ja Sami Raatikaisen ydinosaamista kiertotalouden lisäksi on myynti ja organisaation kehittäminen.

Alla Lotan ja Samin esittelyt.

Lotta on ympäristötieteiden ja teknologian FM, hänen erikoisosaamistansa ovat bioenergia ja orgaaniset lannoitteet. Kiertotalous on hänelle mielenkiintoinen, tärkeä asia ja hän haluaa kehittää sitä maailman laajuisesti. Muita osaamisalueita ovat mm. bioteknologia, biotalous, jätteiden ja jätevesien käsittely.Hänellä on usean vuoden tausta Evirassa orgaanisten lannoitteiden parista. Tulevaisuuden hän toivoisi olevan uusiutuvalla energialla toimiva, kierotaloudellinen ja nolla-jäte -maailma. Yksityiselämässä hänelle tärkeimpiä asioita ovat Aino-koira sekä kuntosali.
Sami: Olen Ethica – tiimin ylpeä uusi jäsen, ja juuri valmistumassa Laurean ammattikorkea koulusta tradenomiksi. Koulussa olen erikoistunut projektien johtamiseen, yritysvastuuseen sekä kestävää kehitystä tukevien liiketoimintamallien kehittämiseen. Ydinosaamistani on konsultoiva B2B – myyntityö, joka yhdistää kestävän liiketoiminnan kehityksen, kiertotalouden, eettisyyden ja ekologisuuden. Vapaa – ajalla harrastan liikuntaa, retkeilyä sekä lukemista, ja intohimonani ovat Fitness, terveellinen ja ekologinen elämäntyyli sekä itsensä kehittäminen.